top of page

Overige Activiteiten


Startlijst
Behendigheidsparcours

zie hier!

BBQ kamp.jpg
BBQ kamp.jpg

Kinderfeestje

Een kinderfeestje is een gezellig en spannend feestje. Ponyrijden onder begeleiding, een leuke tramrit door het bijvoorbeeld het bos, patat eten met natuurlijk wat drinken. Tevens verzorgen wij kinderfeestjes in combinatie met Mac Donalds Emmen. 

Voorbeeld kinderfeestje: 

Ontvangst in de kantine, waar we eerst voor de jarige zullen zingen. Dan is het natuurlijk tijd voor de cadeautjes! Daarna we patat gaan eten en limonade drinken!

Dan is het tijd voor ponyrijden! Eerst een uitleg over hoe je een pony verzorgt en dan erop! Natuurlijk gaan we ook nog spelletjes doen. Een ritje met de tram als afsluiting!

Tram.png

Schoolreisje

We halen de klas (sen) op met de tram (Emmen) en rijden samen naar de manege.

Uitleg over de pony’s en ponyrijden.

Pony rijden – onder begeleiding Manege de Eekwal

Spelletjes in “de Ruif”  ( geluidsinstallatie aanwezig )

Buitenspelletjes mogelijk op grasveld

Patat en limonade in de kantine

 

Het ponyrijden, de tramrit en eten en drinken in de kantine zijn onder begeleiding van manege de Eekwal.

 

De spelletjes zijn onder schoolbegeleiding. Manege de Eekwal stelt ter beschikking “de Ruif” en het buitenterrein. Kom gerust eens langs om dit te bekijken.

 

Manege de Eekwal heeft diverse spelletjes ideeën!!

Uiteraard kunnen wij ook samen met u een schoolreisje samenstellen, informeer naar de mogelijkheden.

Tram.png
De Ruif.jpg
De Ruif.jpg

Groepsaccomodatie

De Eekwal, uitermate geschikt voor een kort of lang verblijf van kleine of grote groepen tot 52 personen. Naar uw wens, zelfstandig of geheel verzorgd. In een ongedwongen rustige bosrijke omgeving met toch de faciliteiten van de stad binnen handbereik past onze accommodatie prima in een basic of lowbudget arrangement. Naast de slaapgelegenheden is er een recreatieruimte van 120 m2 met bar en keukenfaciliteiten en zijn er meerdere douches aanwezig.  Ideaal voor scholen, verenigingen, bedrijfsuitstapjes.

bottom of page