top of page

Manege de Eekwal

Paard en pony rijlessen voor iedereen!

Centraal en rustig gelegen op een steenworp afstand van het winkel- en uitgaanscentrum van Emmen, belevingspark Wildlands, het overdekt zwembad Aquarena en diverse openluchtbaden bevindt zich Ruitersportcentrum de Eekwal.

Aan de rand van het bosperceel "het Noordbargerbos" is het heerlijk ontspannen met ruiter- fiets- en wandelpaden binnen handbereik. De manege beschikt onder andere over twee overdekte rijhallen van 20 x 40 meter, een ruime gezellige foyer van waaruit de verrichtingen in de rijhal kunnen worden gevolgd. Twee buitenbakken van 20 x 40 meter, een buitenbak van 20 x 60 meter, een springbak, ruime stallen, weides en paddocks en twee overkapte, verlichte longeerringen. Alle ingrediënten voor ontspanning op ruitersportgebied op één locatie.

Buitenrit 2.jpg

                   Paard / pony verhuur

Een paard of pony huren voor een uur of twee uur is mogelijk op ruitersportcentrum de Eekwal. Er kan dan gereden worden in een van de binnen- of buitenbakken. Ook buitenritten zijn mogelijk, echter is het niveau van de ruiter bepalend of dit mogelijk is. Ruitersportcentrum de Eekwal bepaalt of een ruiter geschikt is met een paard / pony het bos in te gaan. Neem contact op voor de mogelijkheden!

bottom of page