top of page

Manege de Eekwal

Paard en pony rijlessen voor iedereen!

Centraal en rustig gelegen op een steenworp afstand van het winkel- en uitgaanscentrum van Emmen, belevingspark Wildlands, het overdekt zwembad Aquarena en diverse openluchtbaden bevindt zich Ruitersportcentrum de Eekwal.

Aan de rand van het bosperceel "het Noordbargerbos" is het heerlijk ontspannen met ruiter- fiets- en wandelpaden binnen handbereik. De manege beschikt onder andere over twee overdekte rijhallen van 20 x 40 meter, een ruime gezellige foyer van waaruit de verrichtingen in de rijhal kunnen worden gevolgd. Twee buitenbakken van 20 x 40 meter, een buitenbak van 20 x 60 meter, een springbak, ruime stallen, weides en paddocks en twee overkapte, verlichte longeerringen. Alle ingrediënten voor ontspanning op ruitersportgebied op één locatie.

Voor de ruiters van Manege de Eekwal is er de mogelijkheid om springlessen te volgen. Deze lessen vinden een aantal keren per jaar plaats. Tijdens de reguliere lessen wordt ook gesprongen, maar tijdens de extra springlessen wordt dieper ingegaan op de techniek om een parcours te springen.

De eerste data zijn weer bekend. 

Springlessen

15-02-2024
29-02-2024

Iedere avond zullen er drie lessen gegeven worden van een uur, we starten om 18:00 uur.

Opgave kan via de mail manegedeeekwalspringen@gmail.com. Let op: geef aan welke dag je NIET kan. Wij proberen iedereen in tenminste 1 les in delen. Afhankelijk van het aantal opgaven. Tevens niet vergeten met welk paard/pony je zou willen springen.

Het lesrooster vind je HIER!

Oefenspringen! 

10 Maart 2024

Springwedstrijd

24 Maart 2024 

geef je snel op via : 

manegedeeekwalspringen@gmail.com  want vol=vol.

Tot snel!

Opgave kan alleen via de mail en is alleen voor ruiters van de Eekwal. 

Neem contact op voor de mogelijkheden, of mail rechtstreeks met het springteam via:

manegedeeekwalspringen@gmail.com 

Springen algemeen.jpg
bottom of page